Horen, Lezen en Spelen Trompet

horen, lezen en spelen voor trompet

Ben jij op zoek naar de lesmethode Horen, Lezen en Spelen voor trompet? Dan heb je een goede keuze gemaakt. De trompet methode Horen, Lezen en Spelen is een van de meest gebruikte methodes voor Trompet in Nederland.

Waarom Horen, Lezen en Spelen voor Trompet?

Deze lesmethode is de meest complete die er momenteel te krijgen is. Op veel muziekscholen wordt Horen, Lezen en Spelen gebruikt en de methode is inmiddels voor 13 verschillende instrumenten uitgegeven.

De lesmethode bestaat uit drie verschillenden delen (boeken) met bijbehorende cd met begeleidingsmuziek. Vooral wanneer jij niet begint met trompet spelen is deze methode uitermate geschikt voor jou.

In ieder boek vind je gehoorspelletjes, puzzels en spelletjes die samen met de begeleidingsmuziek zorgen voor veel speelplezier.

Zelf gebruiken we de lesmethode bij het geven van trompet les bij een aantal muziekverenigingen. De kinderen bestellen de boeken zelf en wij geven hier les uit.

Horen, Lezen en Spelen voor Trompet Bestellen

Wil jij de lesmethode Horen, Lezen en Spelen voor trompet bestellen?

Huisvolmuziek.nl heeft een uitgebreid assortiment lesmethoden voor trompet. We raden eigenlijk al onze leerlingen aan hun lesmethode daar te kopen. Dit omdat ze een betrouwbare webshop zijn en snel kunnen leveren.

Horen, Lezen en Spelen voor Trompet Bestellen >>

Ben jij op zoek naar een trompet leraar?

Wanneer jij op zoek bent naar een trompet leraar, dan wil ik je graag aan Ron voorstellen. Hij geeft al jaren trompet les bij diverse muziekverenigingen, bands, en korpsen.

Ron geeft een aantal dagen per week prive lessen en ook jij kun lessen bij hem volgen. Ontdek hoe jij trompet les kunt krijgen van Ron.

Ron geeft zijn leerlingen bij een aantal verenigingen les aan de hand van de trompet methode Horen, Lezen en Spelen. Wil jij meer weten over deze methode of deze bestellen? Ga dan naar Huisvolmuziek.nl

We zouden het heel erg waarderen als je deze pagina zou willen delen!

Add Comment